Stoof schoonmaakservice

Schoon, schoner, schoonst...


Woning Ontruiming

Het goed en gestructureerd laten verlopen van een woningontruiming is  toevertrouwd aan de vakmannen van Stoof Schoonmaakservice.  Voor een aantal erkende gerechtsdeurwaarders in Nederland voert Stoof Schoonmaakservice naar tevredenheid vele woningontruimingen uit.  Bedrijfsontruimingen horen hier ook bij. Ook voor de opslag van goederen kunt u bij de specialisten van Stoof Schoonmaakservice terecht.

Graag houdt Stoof Schoonmaakservice rekening met de wensen en behoeften van de opdrachtgevers. Flexibiliteit en korte communicatielijnen zijn hierbij de sleutel tot succes, zo ook een eerlijke prijsstelling. Dit alles logischerwijs mét kwaliteitsgarantie.

Door de jarenlange ervaring weten we bij Stoof Schoonmaakservice dat het ontruimen van de woning snel en degelijk dient te gebeuren. Buiten het afvoeren van de goederen dragen we  ook altijd zorg voor het bezemschoon opleveren van het pand. Indien wenselijk worden de nodige reparaties verricht.

Duurzaam ondernemen vindt Stoof Schoonmaakservice belangrijk. Ook tijdens woning- of bedrijfsontruimingen trachten wij er naar het milieu zo min mogelijk te belasten. Het milieubewust afvoeren van interieurresten en afval zijn hier voorbeelden van.

Huis ontruimen of verzorgen verhuizing

Ook voor particulieren verzorgen wij een woningontruiming of verhuizing op maat. Hoogwaardige dienstverlening in de vorm van flexibiliteit en een eerlijke prijsstelling zijn hierbij zeer belangrijk voor onze afnemers.  Het verhuizen of verplaatsen van uw goederen gebeurt zorgvuldig waardoor schade voorkomen wordt. Wanneer de verhuizing, bijvoorbeeld na overlijden, haast heeft en op korte termijn uitgevoerd dient te worden houden we hier rekening mee.

Graag laten wij u kennis maken met onze organisatie en komen we vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek.