Stoof schoonmaakservice

Schoon, schoner, schoonst...


Vloeronderhoud

Periodiek vloeronderhoud is essentieel voor het behoud van de kwaliteit van uw vloer. Veel bedrijven kiezen voor een harde vloer vanwege de lange levensduur en de weerstand tegen vervuiling. Voor de vloer is een periodiek onderhoudsplan nodig waarin onderhoudsbeurten staan vermeld. Schrobben, slijpen, polijsten en impregneren van (natuur)stenen vloeren, het in de was zetten van houten vloeren (vloer was) en het strippen en conserveren van linoleum vloeren zijn veel voorkomende onderhoudsvormen. De vloerspecialisten van Stoof Schoonmaakservice geven u graag advies over welke vorm van reiniging aanbevolen wordt. Logischerwijs geldt dit ook voor het reinigen van uw vloerkleed of het schoonmaken van uw tuintegels.

Tuintegels schoonmaken

Diverse steensoorten, kleuren en structuren zorgen voor een bijzondere en unieke vloer. Om uw kostbare vloer in een goede conditie te houden is het noodzakelijk om de vloer goed te verzorgen in de vorm van periodiek vloeronderhoud. Verzorgen houdt niet op bij dagelijks schoonmaken. Het in optimale staat houden van uw tuintegels of natuurstenen vloer is een kwestie van periodiek en professioneel onderhoud en eventueel professionele renovatie.

Ook bij schade staan de specialisten van Stoof Schoonmaakservice voor u klaar. Gaten in uw marmeren vloer worden voor het slijpen gevuld en afgevlakt. Gescheurde tegels worden vervangen door gelijkwaardige nieuwe tegels. Na het slijpen en polijsten is uw marmeren vloer weer als nieuw.Voor meer informatie over vloeronderhoud kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vloeronderhoud en reinigen vloerkleed

Ook het reinigen van uw vloerkleed en het reinigen van uw tapijt zijn vormen van vloeronderhoud. Het periodiek reinigen van uw vloerkleed of tapijt zorgt voor een langere levensduur, wat het maken van hoge kosten voorkomt. Het schoonmaken van uw tapijt  of vloerkleed is een intensieve klus waarbij vakmanschap een vereiste is.

Wanneer u nu een offerte aanvraagt voor het vloeronderhoud van uw tapijt, kleed, vloertegels of tuintegels ontvangt u gratis advies!