Stoof schoonmaakservice

Schoon, schoner, schoonst...


Tapijt en Meubelreiniging

Verzorgd tapijt en meubilair dragen bij aan de uitstraling van uw pand. Door het onderhoud hiervan toe te vertrouwen aan de professionals van Stoof Schoonmaakservice (specialistische Reiniging) kunt u slijtage beperken. Onze vakmensen gaan grondig en met zorg te werk. De koolzuurmethode die wij hanteren, geeft veruit het beste resultaat en wordt dan ook wereldwijd toegepast.

Stoof Schoonmaakservice heeft met grote regelmaat te maken met projecten waarbij het tapijt efficiënt en snel gereinigd dient te worden. Gezien de korte droogtijd van onze dieptereiniging kunnen wij snel en flexibel opereren. Wij zijn dan ook in het gehele land inzetbaar, alsmede ook in België.

In veel gevallen heeft tapijt bij de productie een beschermlaag meegekregen die echter na verloop van tijd is verdwenen. Dit heeft als nadeel dat vezels sneller gaan slijten, het tapijt neemt veel meer vuil op; denk aan looppaden. Visueel wordt het minder fraai en niet te vergeten; het wordt steeds moeilijker om te reinigen.

Wij kunnen tegelijkertijd met de reiniging of direct daarna een nieuwe bescherming aanbrengen met Power Guard. Hierdoor krijgt de vezel een nieuwe beschermlaag met een lange levensduur. Deze op polymeren gebaseerde bescherming zorgt ervoor dat vuil makkelijker te verwijderen blijft, hetgeen de levensduur van het materiaal opnieuw versterkt.

Vraag nu een offerte aan voor de reiniging van uw meubels of tapijt, en ontvang 15% korting op de offerte!