Stoof schoonmaakservice

Schoon, schoner, schoonst...


Schoonmaakbedrijf Tilburg

Schoonmaakbedrijf Stoof Schoonmaakservice verzorgt in Tilburg reguliere schoonmaak en specialistische reiniging van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs. Stoof Schoonmaakservice levert optimale hygiëne en diverse additionele werkzaamheden. Denk onder andere aan kantoorpanden, openbare gebouwen, scholen, industriële ruimtes en schoonmaak bij particulieren. Met professionele middelen, een vakgeschoold schoonmaakteam en een centrale backoffice in Tilburg staat Stoof Schoonmaakservice garant voor een service op maat. Stoof Schoonmaakservice is gespecialiseerd in het verzorgen van regulier schoonmaakonderhoud, glasbewassing, opleveringsschoonmaak, vloeronderhoud, gevelreiniging, specialistische reiniging en een complete service met betrekking tot uw sanitaire voorzieningen.

In Tilburg Schoonmaken is waar Stoof Schoonmaakservice in uitblinkt!

Stoof Schoonmaakservice is al 60 jaar een begrip in Tilburg en omgeving. Door de jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaken is Stoof Schoonmaakservice inmiddels een betrouwbaar en erkend schoonmaakbedrijf. Stoof Schoonmaakservice vindt het belangrijk te allen tijde goed te luisteren naar de wensen en behoeften van de afnemers. Het leveren van kwaliteit is hierbij een garantie, zo ook het nakomen van afspraken. Een flexibele organisatie die voortdurend op zoek is naar innovatieve manieren om een optimaal schoonmaakresultaat te kunnen blijven leveren.

Een schoonmaakbedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt

Stoof Schoonmaakservice investeert in de veiligheid en het welzijn van haar personeel. Dit resulteert in gemotiveerde werknemers die met plezier schoonmaken bij iedere klant. Door gebruik te maken van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en -producten draagt Stoof Schoonmaakservice bij aan een duurzame leef- en werkomgeving.

Heeft u interesse in een van onze diensten, neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend naar een kosteloze schoonmaakofferte. 

Schoonmaakbedrijf Stoof Schoonmaakservice komt graag bij u langs in Tilburg en omgeving om een schoonmaakprogramma op maat aan te maken en u te voorzien van vakkundig advies.