Stoof schoonmaakservice

Schoon, schoner, schoonst...


Schoonmaakonderhoud

Schoonmaakonderhoud van kantooromgevingen is sinds de oprichting de grootste bezigheid van Stoof Schoonmaakservice. Een schoonmaker van Stoof Schoonmaakservice is opgeleid in het vakkundig schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden. Het verzorgen van een schone sanitair en werkomgeving zijn hier voorbeelden van, maar ook specialistische reiniging in de vorm van bijvoorbeeld vloeronderhoud. Met een flexibele houding en uitblinkende service probeert Stoof Schoonmaakservice zich te onderscheiden van andere schoonmaakbedrijven.

Enkel de beste schoonmaker

Een schoonmaker van Stoof Schoonmaakservice is vakgeschoold en gemotiveerd. Een laag verloop en ziekteverzuim is hier een logisch gevolg van, zo ook hoge waardering voor de schoonmaker vanuit de klant.

Graag stellen wij samen met u een schoonmaakprogramma op. Dit programma vormt de belangrijkste basis voor uw schone kantoorpand of werkplaats. In overleg worden de werkzaamheden, frequenties en werktijden besproken. Een schoonmaker van Stoof schoonmaakservice is zowel overdag als in de avond beschikbaar voor het dagelijkse schoonmaakonderhoud. Wij passen ons graag aan, en houden rekening met uw wensen en behoeften. Een flexibele houding is hierbij de sleutel tot succes.

Anders dan andere schoonmaakbedrijven

Stoof Schoonmaakservice doet er alles aan om anders te zijn dan andere schoonmaakbedrijven. Korte communicatielijnen, betrokken schoonmakers en een uiterst flexibele houding maken ons uniek ten opzichte van andere schoonmaakbedrijven.

Graag komen we met u in contact en laten we u kennis maken met onze hoogwaardige service. U kunt te allen tijde vrijblijvend contact opnemen voor een kennismakingsgesprek met onze accountmanager.

Vraag nu een offerte aan voor het schoonmaak onderhoud van uw kantoorpand of werkplaats en ontvang een gratis nulbeurt!