Stoof schoonmaakservice

Schoon, schoner, schoonst...


Sanitair service

Het achterlaten van een goede en frisse indruk wat betreft het onderhoud van uw pand is belangrijk. Dit geldt uiteraard ook voor de sanitaire voorzieningen. Voor zowel uw eigen personeel als klanten die op bezoek zijn is hygiëne uiterst belangrijk. Aansluitend op uw wensen en behoeften betreffende de sanitaire voorzieningen zorgt Stoof Schoonmaakservice voor een passende oplossing.

Ook hierbij geldt dat Stoof Schoonmaakservice er naar streeft het milieu zo veel mogelijk te ontlasten. Hier wordt rekening mee gehouden tijdens het inkopen van sanitaire voorzieningen.

Levering en reiniging van sanitaire voorzieningen

Stoof Schoonmaakservice levert alle merken sanitaire artikelen en dispensers. Door onze grote afname en speciale afspraken met topleveranciers kunnen wij tegen de laagste prijzen de mooiste dispensers leveren. De hardlopers bij ons zijn de dispenserlijnen van Kimberly-Clark, Tork en Vendor . Deze stijlvolle modellen hebben veelal schuin aflopende bovenkanten, waardoor wordt vermeden dat er iets bovenop geplaatst kan worden. Door het duurzaam ABS kunnen de dispensers tegen een stootje. Het ingebouwde kijkvenster zorgt ervoor dat u gemakkelijk kunt zien wanneer er bijgevuld moet worden.

Schoonmaken en sanitair service

Bij een positieve eerste indruk hoort een frisse geur. Ondanks het feit dat de schoonmaaksters van Stoof Schoonmaakservice optimale schoonmaakdiensten leveren zijn vervelende geuren in de sanitaire ruimtes niet uit te sluiten. Daarom leveren wij speciale luchtverfrissers. Tevens kunnen wij zorg dragen voor de gehele installatie van alle sanitaire dispensers. Onze technische afdeling kan indien nodig de oude apparaten verwijderen en de nieuwe professioneel installeren zodat eventuele schade niet zichtbaar is.

Wanneer u extra informatie wenst te ontvangen, kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen met ons.

Wanneer u een offerte aanvraagt voor de sanitaire voorzieningen en bijbehorende service van Stoof Schoonmaakservice ontvangt u gratis advies!