Stoof schoonmaakservice

Schoon, schoner, schoonst...


Kauwgom en straatvuilreiniging

In publieke buitenruimten zoals winkelcentra, stations, toeristische attracties, binnensteden en stadions vormt kauwgom en straatvervuiling een serieus probleem. Naast het feit dat je het via je schoeisel ongewild mee kunt nemen, is het ook niet bepaald een fraai gezicht.

Stoof Schoonmaakservice zorgt voor een schone oplossing. Op basis van duidelijk van te voren besproken afspraken zorgen wij, zowel voor buiten als binnen, voor een schoner beeld van uw omgeving. Afhankelijk van het soort bestrating, het aantal mensen wat er over heen gaat en of de bestrating overkapt is of niet, kan het gebeuren dat wij “schone” vlekken achterlaten. Meestal, zeker na regen, vervuilen die in de loop der tijd weer zodanig dat ze niet meer zichtbaar zijn. Soms wenst de klant dat deze schone vlekken niet meer zichtbaar zijn. In dat geval zullen we na verwijdering van de kauwgom de gehele ondergrond machinaal schrobben om dan vervolgens het vuil er af te zuigen. 

Onderhoudsplan voor het verwijderen van kauwgom en straatvuil

Uiteraard is straatvervuiling een terugkerend probleem. Daarom kunnen wij in overleg een op uw wensen aangepast onderhoudsprogramma opstellen. Vaak komt het er wel op neer dat ten minste één keer per jaar en soms twee keer per jaar een onderhoudsbeurt moet worden uitgevoerd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de specialisten van Stoof Schoonmaakservice.

Wanneer u nu een offerte aanvraagt voor de reiniging van kauwgom of andere vormen van straatvervuiling ontvang u 15% korting op de offerte!