Stoof schoonmaakservice

Schoon, schoner, schoonst...


Industriële reiniging

Adequate en regelmatige reiniging van industriële productieruimtes en –apparatuur levert niet alleen een schone werkomgeving op voor productiepersoneel. Ook verkleint het de kans op storingen. De activiteiten variëren van het reinigen van leidingen, spanten en magazijnstellingen tot en met het volledig in- en uitwendig reinigen van productiemachines.

Stoof Schoonmaakservice kent alle ins en outs. Zo zijn wij ook vertrouwd met de HACCP- eisen in de voedingsmiddelenindustrie. Door jarenlange expertise hebben wij ons gespecialiseerd in bijna alle reinigingswerkzaamheden. 

Stoof schoonmaakservice beschikt over de organisatie, de mankracht, de kennis en het materieel om uw industrieel reinigingsproject zorgeloos en naar alle tevredenheid uit te kunnen voeren. Door onze efficiënte manier van werken gecombineerd met een klantgerichte aanpak, waarbij Stoof Schoonmaakservice werkt met vaste contactpersonen en korte lijnen, zijn wij in staat een prima prijs- kwaliteitverhouding aan te kunnen bieden.

Vraag nu een offerte aan voor de industriële reiniging van uw bedrijfspand!