Stoof schoonmaakservice

Schoon, schoner, schoonst...


Historie

Klantgerichtheid, het leveren van optimale kwaliteit en doorzettingsvermogen zijn een aantal speerpunten die de heer Stoof bij de oprichting in 1954 als fundament voor zijn onderneming zag. Vader Stoof heeft toen samen met zijn twee medewerkers de basis gelegd van een bedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot een erkend schoonmaakbedrijf in Breda en de rest van Noord-Brabant.

Inmiddels zijn er meer dan 80 ervaren personeelsleden werkzaam voor Stoof Schoonmaakservice, een aantal dat jaarlijks toeneemt. Deze groei is een logisch gevolg van de visie die Stoof Schoonmaakservice bij de oprichting al had; Het streven naar een uiterst tevreden klant.

Dankzij de allround dienstverlening van Stoof Schoonmaakservice heeft de klant voor verschillende diensten te maken met slechts één leverancier en contactpersoon. En dat is wel zo efficiënt. Ondanks de groei zijn de belangrijke kwaliteiten van het bedrijf nooit uit het oog verloren. 

Stoof Schoonmaakservice is anno 2014 nog altijd een betrouwbare en resultaatgerichte partner met enthousiaste en betrokken medewerkers die garant staan voor het leveren van topkwaliteit en service.