Stoof schoonmaakservice

Schoon, schoner, schoonst...


Glazenwasser

Glasbewassing door een Glazenwasser van Stoof schoonmaakservice draagt bij aan het behoud van de uitstraling van uw pand. Het tijdig reinigen van de ruiten zorgt voor een langere levensduur van zowel het glas als de kozijnen. De glazenwassers van Stoof Schoonmaakservice nemen het glasonderhoud van uw pand graag uit handen.

Het team van glazenwassers beschikt over een VCA* diploma, een leidinggevende zelfs over VCA**. Uiteraard nemen wij de normen en regels uit “Veilig werken op hoogte“ in acht en houden wij ons aan het convenant “Gevelonderhoud”.

Stoof Schoonmaakservice gaat enkel met het beste en meest innovatieve materiaal te werk. Er wordt gewerkt met het telescoop glasbewassingssysteem, wat met haar ergonomische en verstelbare handgrepen zorgt voor een snelle dienstverlening en dus kostenbesparing. Logischerwijs kunnen de glazenwassers van Stoof Schoonmaakservice indien wenselijk ook te werk gaan met de ouderwetse zeem en ladder.

Jarenlange ervaring heeft geleerd dat Stoof Schoonmaakservice de scherpste prijs aanbiedt, uiteraard mét kwaliteitsgarantie. Deze strategie heeft er voor gezorgd dat al vele tevreden bedrijven en winkels in de wijde omgeving van Breda gebruik maken van de dienstverlening van Stoof Shoonmaakservice.

Vrijblijvende offerte glasbewassing

Graag verzorgen onze vakmannen een vrijblijvende opname waarbij de te reinigen ruiten opgemeten worden. betreffende de jaarlijkse frequentie van de uit te voeren glasbewassing geeft de glazenwasser een gedegen advies, waarbij rekening gehouden wordt met de ligging van het pand, de mate van vervuiling en de wensen van de klant.  Naar aanleiding van de opname wordt een vrijblijvende offerte op briefpapier aangeboden.

Proefperiode op onze glazenwasser!

Wanneer u nu overstapt op de kwalitatief hoogwaardige glasbewassing van Stoof Schoonmaakservice, mag u gebruik maken van een proefperiode van drie maanden! Laat de ruiten van uw pand reinigen door de glazenwasser van Stoof Schoonmaakservice. Stoof Schoonmaakservice voert glasbewassing buiten Breda in geheel Noord-Brabant uit.