Stoof schoonmaakservice

Schoon, schoner, schoonst...


Gevelreiniger

Gevelreiniging door een gevelreiniger is een vak apart. Stoof Schoonmaakservice neemt u deze zorg graag uit handen. De verschillende ondergronden en vervuilingsvormen maken het reinigen van de gevel een gecompliceerde klus waarbij vakmanschap een vereiste is. Gevelonderhoud is een noodzakelijke investering voor het behoud van de kwaliteit en uitstraling van uw pand.

De gevelreiniger van Stoof Schoonmaakservice komt graag langs om een gratis proefstuk te zetten en u te voorzien van advies.  

Gevelreiniging in verschillende vormen en maten

Het onderhouden van uw stenen gevel  of gevelbeplating is een niet te voorkomen kostenpost. De gevelreinigers van Stoof Schoonmaakservice doen er alles aan om de kosten van uw gevelreiniging zo laag mogelijk te houden. Ook brengen ze gratis advies uit over welke vorm van gevelonderhoud aanbevolen wordt en lichten ze toe hoe ze de gevel gaan schoonmaken.

Stoomcleanen, stralen en chemisch reinigen zijn mogelijke opties, afhankelijk van de ondergrond en mate van vervuiling. In een enkel geval is het noodzakelijk over te gaan tot het impregneren van de gevel, wat zorgt voor een extra beschermlaag.

Buiten het impregneren van uw gevel en buitenmuur kunt u ook voor het reinigen van uw dakgoot (dakgootreiniging) en het reinigen van uw dak (dakreiniging) terecht bij de gevelreiniger van Stoof Schoonmaakservice.

Nu gratis offerte gevelonderhoud!

Wanneer u nu een offerte aanvraagt voor de gevelreiniging van uw pand, brengen wij vrijblijvend en gratis advies uit. De gevelreiniger van Stoof Schoonmaakservice neemt de gevelreiniging van uw pand graag uit handen.

Neem vrijblijvend contact op met de reinigers van Stoof Schoonmaakservice en laat u voorzien van een gratis proefstuk of schoonmaaktips!