Stoof schoonmaakservice

Schoon, schoner, schoonst...


Diepte reiniging

Periodieke diepte reiniging is een vakkundige oplossing voor het onderhoud van moeilijk bereikbare plaatsen in uw sanitaire voorzieningen. Het verwijderen van voedingsbodems voor bacteriën helpt mee aan het preventief voorkomen van stankoverlast en verstoppingen.

Onder diepte reiniging verstaan we het periodiek reinigen van sanitair en sanitaire ruimten. Denk hierbij aan het grondig schoonmaken van toiletten, urinoirs, wastafels, douchecellen en baden. Ook het verwijderen van kalkafzetting en bacteriën in de voegen en op het tegelwerk vallen hieronder. Wanneer het nodig is vervangen wij ook de noodzakelijke onderdelen die defect zijn. Hierbij moet u denken aan armaturen, toiletzittingen of zelfs de hele toiletpot die kapot of gebroken is.

Onderhoud sanitaire ruimten

Hoe goed de schoonmaaksters dagelijks ook hun best doen, niet duidelijk zichtbare en moeilijk te bereiken plaatsen worden vaak niet voldoende schoongemaakt. Hierdoor ontstaan vervuilingen die onaangename geuren en bacteriegroei kunnen veroorzaken. Daarom heeft het sanitair minimaal een keer per jaar een dieptereiniging nodig.

Ook bij het uitvoeren van de dieptereiniging houden de schoonmakers van Stoof Schoonmaakservice zich aan de regels en wetgeving. Bovendien worden schoonmaakmiddelen gebruikt die het milieu zo veel mogelijk ontlasten.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met de specialisten van Stoof Schonmaakservice.

Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan voor de diepte reiniging van uw sanitaire ruimten!