Stoof schoonmaakservice

Schoon, schoner, schoonst...


Car cleaning

Ook car-cleaning, het eenmalig of periodiek reinigen van uw auto, kunt u over laten aan de schoonmakers van Stoof Schoonmaakservice. Professionele autoreiniging is essentieel wanneer u uw auto goed wilt onderhouden. Dit geldt ook voor de autobekleding, die tijdig gereinigd en onderhouden dient te worden om blijvende schade te voorkomen. Het schoonmaken van de autokleding gebeurt logischerwijs enkel met de beste schoonmaakmiddelen.

Autoreiniging door de specialisten van Stoof Schoonmaakservice

Uw autoreiniging uitbesteden aan Stoof Schoonmaakservice heeft meerdere voordelen. Zo kunt u er voor kiezen enkel gebruik te maken van de Car Cleaning aan de buitenzijde. Wanneer u het nodig vindt om ook de autokleding schoon te laten maken kunt u dit aangeven. De reiniging van de autobekleding wordt dan gecombineerd met de autoreiniging. Ook voor exclusieve dieptereiniging kunt u bij ons terecht. Het motorcompartiment wordt dan schoongemaakt. 

Car-cleaning voor bedrijven

Voor ondernemers en bedrijven hebben wij een speciale ‘op maat service’, wat inhoudt dat Stoof Schoonmaakservice er voor zorgt dat het wagenpark er te allen tijde representatief uitziet. Hierbij hanteren wij een staffelkorting. Ook voor bedrijven geldt dat ze bij ons terecht kunnen voor car-cleaning en het schoonmaken van de autobekleding. Laat uw autoreiniging over aan de specialisten van Stoof Schoonmaakservice.

Vraag nu vrijblijvend naar een kosteloze offerte met betrekking tot uw autoreiniging en
ontvang 15% korting!

Stoof Schoonmaakservice is onderdeel van TopCleaners.