Stoof schoonmaakservice

Schoon, schoner, schoonst...


Calamiteitendienst

Heeft u dringend of met spoed de diensten van een schoonmaakbedrijf nodig? De schoonmakers van Stoof Schoonmaakservice staan klaar om u uit de brand te helpen. 


Vul het contactformulier in op onze contactpagina. Wij nemen met spoed contact met u op! U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen: 076-5152134


Spoedklus, achterstallig onderhoud of brand- en waterschade 

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u met spoed de diensten van Stoof Schoonmaakservice nodig heeft. Schoonmaak na achterstallig onderhoud, schoonmaak bij toekomstige controles of bijvoorbeeld schoonmaak na brand- of waterschade zijn hier veel voorkomende voorbeelden van. De expertise en ervaring van specialisten en vakmensen kan dan gewenst zijn. Graag verzien wij u in dergelijke situaties van advies en bieden we hulp. Bovendien houden we graag rekening met uw wensen qua planning en uitvoerdata.  

Ziekte- en vakantievervanging

Ook wanneer uw vaste schoonmaakster wegens ziekte of vakantie niet inzetbaar is en u tijdelijk een professionele vervanger zoekt kunt u terecht bij schoonmaakbedrijf Stoof Schoonmaakservice. Wij beschikken over een enthousiaste groep invalkrachten die van aanpakken weet en graag uw zorgen uit handen nemen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!